Prachtig concert Chr.brassband Juliana/Harmonia met Folkert Hans

Zaterdag 5 November hield brassband Juliana/Harmonia, o.l.v. Reimer Jan Rondaan haar najaar concert in de Gereformeerde kerk in Kollumerzwaag met als thema: At the zoo. Speciale gast deze avond was Folkert Hans Tolsma, saxofonist, trompettist en zanger. Ook het jeugdkorps was deze avond present.

Twee mannen wilden kamperen, maar in het donker hadden ze hun tent opgezet in The Zoo, ze beleefden van alles, hoorden rare geluiden van vreemde dieren, zoals BIRDS en spinnen LA VIUDA NEGRA(De zwarte weduwe). Ook JURASSIC PARK ontbrak niet op het programma.

Samen met Folkert Hans werden ook een aantal nummers gespeeld zoals AS THE DEER en IL SILENZIO. Zeker een hoogtepunt was THE FLIGHT OF THE BUMBLE BEE met Folkert Hans en Reimer Jan, op xylofoon, als solisten.

Het jeugdkorps speelde deze avond o.l.v. Lydia van Vilsteren- van Apeldoorn. Zij speelden o.a. ANIMAL KINGDOM, samen met de brassband werd THE ZOO BALL gespeeld. Een prachtig optreden!

Folkert Hans verzorgde ook een aantal prachtige solo-optredens.

De twee mannen beleefden nog van alles At the zoo, THE LION KING kwam nog voorbij, hier werden ze erg vrolijk van en werd er gedanst de CHA CHA CHA.

De avond werd besloten met EYE OF THE TIGER samen Folkert Hans.

Een kleine greep uit een prachtig programma.

Een goed geslaagd concert werd door het publiek beloond met een extra warm applaus.